High tea tijdens kerst?

Geen zin om uitgebreid te koken met kerst? Buiten de deur eten is ook een leuke optie. Waar ‘s avonds de meeste restaurant al redelijk vol geboekt zitten en wat duur kunnen zijn zou je ook een high tea kunnen gaan nuttigen. Bij een high tea ligt de nadruk niet alleen op eten maar vooral op gezelligheid. Met een kopje thee in de hand, en kleine hapjes zoals scones, brownies of sandwiches heb je veel meer tijd voor een goed gesprek. En het is nog orgineel ook. Want ieder jaar een kalkoen of haas gaat stiekem ook een beetje vervelen. En Utrecht heeft meer mogelijkheden.

In Utrecht zijn verschillende leuke tenten waar je een high tea kunt houden. High Tea Utrecht heeft ze op haar hoofdpagina gezet. Je ziet een foto en beschrijving van de tenten. Met onze mooie aanbieding kan de kerst zeker niet meer stuk. Snel boeken dus voordat meer mensen dat geniale idee krijgen!

Mocht je ‘s avonds die ene film willen zien maar wil je wel met z’n allen eten? Ook zelf kun je een high tea organiseren. We hebben daar wat leuke ideeën voor. Klik hier voor meer informatie. Met onze recepten en tips kun je lekker rond 16u gaan tafelen en rond 19u afwassen. Daarna natuurlijk even uitbuiken op de bank en klaar gaan zitten voor die topfilm die je niet wil missen. Met wat snacks op tafel (bijvoorbeeld wat walnoten of een kaasplankje) maakt het niet uit dat je wat eerder gegeten hebt dan normaal.

High Tea Utrecht wenst u een fijn kerstfeest!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>