High Tea met Sinterklaas

Tip van High Tea Utrecht. Doe eens iets anders met sinterklaas, houdt een high tea.

Ideaal om met je vrienden en/of familie te ondernemen en de traditionele Sinterklaasmiddag/-ochtend eens net wat anders in te kleden. Of wat dacht je ervan om met en voor je collega’s en hun kinderen een leuk uitje te organiseren. De kinderen op de wel bekende manier lekker bij Sinterklaas op schoot. Terwijl hij de verhaaltjes voorleest uit het grote boek kunnen de ‘niet-gelovigen’ genieten van de gezelligheid en de entourage. Het evenement wordt lekker gemaakt door heerlijke thee (of koffie voor de liefhebbers) en de lekkere zoete en hartige hapjes die bij een high tea horen.

U kunt het uiteraard helemaal zelf opzetten en daarmee naar wens invullen. Of u kunt een cateraar inschakelen om dit voor uw te regelen. Een van de mogelijke adressen die wij gevonden hebben is breakfasttime. Echter, op aanvraag kunt u vaak ook bij de vele andere locaties terecht. Vraag eens na bij de locaties op de homepage van High Tea Utrecht. Zij staan u altijd graag te woord en denken mee.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>