Bongobon

High Tea UtrechtHigh Tea Utrecht vertelt over de High Tea bon!

Er is een goede vriend jarig, maar je weet niet wat je moet geven voor zijn verjaardag. De vorige jaren heb je al je ideetjes al uitgevoerd. Wat nu? High Tea Utrecht helpt je uit de brand! Waarom geef je niet een High Tea bon? Grote kans dat hij jou meeneemt voor een middag met zoete en hartige hapjes.

High Tea bon, hoe werkt dat?

De Bongo High Tea bon is geldig in vele restaurants en tearooms in bruisende dorpjes en gezellige steden. Een heuse High Tea Utrecht is mogelijk in Coffee and Crumbs, een leuke zaak net buiten het centrum van Utrecht. Hier bestaat het arrangement uit scones met jam en clotted cream, uiche, verschillende sandwiches en allerlei zoetheden. En natuurlijk wordt hier heerlijke thee bij geserveerd! Ook Aperitivo en Restaurant en Brasserie Luden doen mee. Bekijk onze voorpagina voor meer informatie over de mogelijkheden.

Hoe bestel ik de High Tea bon?

Heerlijk happen van zoete en hartige dingen, bijvoorbeeld met rijkelijk gevulde bagels of zoete donuts. Dit doe je met de allerbeste koffie of thee. Een traditioneel Britse high tea is natuurlijk ook mogelijk. Welk high tea adres je ook kiest, het wordt smullen!Je kunt hem voor € 34,90 bestellen via Bongo. Hij wordt in een luxe geschenkverpakking thuis gestuurd. De ontvanger kiest zelf de locate en datum. De bon is tot in ieder geval eind maart 2013 geldig, maar de precieze geldigheid lees je op de bestelpagina.

Bestellen gaat als volgt:

  • Ga naar de website van Bongo
  • Klik op het tabblad ‘Eten & drinken’
  • Klik op ‘Bekijk de 16 Bongo’s Eten & drinken’
  • Selecteer hier ‘Bongo High Tea’
  • Vanaf hier spreekt het vanzelf en kun je de bon bestellen.

High Tea Utrecht hoopt dat je ervan zult genieten!

One thought on “Bongobon

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>