High Tea Utrecht geeft tips!

High Tea Utrecht - EiHigh Tea Utrecht legt uit hoe je je high tea nog succesvoller maakt met de lekkerste thee!

High Tea Utrecht geeft hieronder een paar praktische tips. Immers, een high tea is meer dan simpel een theezakje in een kopje heet water te doen.  Met wat handige kennis kun je dus een nog betere high tea organiseren!

High Tea Utrecht tips!

Tip 1: Voorbereiding is alles

Het kan niet vaak genoeg gezegd worden, maar een goede voorbereiding is zo ongeveer het belangrijkste ingrediënt van alle evementen. High Tea Utrecht staat hier dus ook nog even bij stil. Bepaal hoeveel mensen je wilt gaan uitnodigen. Bepaal vervolgens waar je je high tea gaat houden en zorg voor genoeg serviesgoed en zit- en tafeluimte voor zowel mensen alsook de hapjes. Kies zorgvuldig welke thee en hapjes je wilt serveren en bepaal de hoeveelheid.

Tip 2: Zorg voor variatie

Zorg voor varietie in zowel thee als hapjes. Mensen vinden het leuk om verschillende dingen te proeven. Leg je gasten uit wat ze voorgeserveerd krijgen en vraag naar hun mening. Dit helpt je bij de voorbereiding van de volgende high tea.

Tip 3: Doe het samen met iemand.

Meer zielen maakt meer vreugd. Je zult ook zien dat bij het organiseren van een high tea het vaak veel leuker is om het gehele proces samen te doen. Je kunt hierbij bijvoorbeeld met zijn tweetjes een leuke middag voor anderen neerzetten, of je kunt de high tea een groepsverantwoordelijkheid maken. Iedereen kan bijvoorbeeld 1 soort thee en 1 hapje meenemen. Echter, misschien is het wel veel leuker om een dagje met z’n allen bij elkaar in de keuken te staan. Zorg dan wel voor genoeg (bak)ruimte.

En verder:

High Tea Utrecht wenst je alvast een fijne high tea toe! Een truc om je thee nog lekkerder te maken is de theepot niet in een afwasmachine of met zeep te wassen. Het afwassen van een theepot doe je met stromend water. Er zal zich een laagje tannine in de pot vormen, waardoor de smaak van de thee beter en beter wordt.

Thee kun je het beste bewaren in een droge, koele en donkere plaats in een luchtdichte verpakking. Op deze manier kun je hem gerust twee jaar bewaren. Let er wel op dat er geen andere sterke kruiden in de buurt staan die de smaak eventueel kunnen verpesten.

High Tea Utrecht geeft meer nuttige tips om de perfecte thee te zetten via deze pagina.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>